001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

CB650 med fuldgrafisk LCD/LED skærm

ITS Teknik’s CB650 LED er en tællemaskine for cyklister i GuideLine design-serien, der kan formidle alle slags budskaber til cyklisterne vha. indbygget LED farveskærm, som er fuldgrafisk (43 x 74 cm BxH).

Cykelbarometret er et intelligent trafikstyringsprodukt, designet til at hjælpe de lokale myndigheder med at planlægge:

  • Effektive cykelruter
  • Cykelsti udvikling
  • Skiltning og informationssystemer
  • Cykelkampagner
  • Synlig motivationsfaktor

Alle slags informationer kan formidles via det integrerede LED display, fx. antal cyklister i dag, antal cyklister i år, vejrikoner, temperatur, rejsetid (”Du er i centrum om 5 minutter”), kort over supercykelstier - mulighederne er mange!

CB650 LED leveres enkeltsidigt, og kan leveres med top display, der viser ur og kalender.

For at registrere cyklisterne kan man enten bruge fiberoptiske sensorer eller induktive spoler.

Fiberoptisk sensor:

Ved at bruge fiberoptiske sensorer kan man opnå stor tællenøjagtighed ved registrering af alle typer cykler (stål, aluminium, kulfiber).

Spoler:

Brugen af spoler til registrering af trafik er en afprøvet og kendt teknologi. For at opnå stor tællenøjagtighed anbefales brugen af høj-sensitive spoler.

For at tælle cykler i blandet trafik:

Man kan tælle cyklister i blandet trafik og lave køretøjsklassifikation for cykler og biler.

Driftsovervågning

Systemet er selvovervågende, hvilket betyder at fejl på detektor, display og interne processer opdages og information sendes som e-mail til definerede brugergrupper. Systemet kan konfigureres til dagligt at sende e-mail vedr. driftsstatus, f.eks. gårsdagens tællinger.

Som ekstraudstyr kan der tilbydes central overvågning via internettet, hvor man via en webbrowser kan gå ind og tjekke status på sine cykelbarometre. Overvågningssystemet kan konfigureres til at sende en e-mail ved manglende kommunikation til et cykelbarometer.