001 002 003 004 005 006 007 008 009 010

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

P-hus løsninger

ITS Teknik tilbyder udover parkeringsautomater også tekniske løsninger til Parkeringshuse. Hvad enten du har brug for et traditionelt bom-system og papirbilletter, eller en løsning med nummerpladekameraer (såkaldte ANPR kameraer), p-vejvisning og/eller overvågning af de enkelte parkeringspladser, står vi klar til at rådgive dig omkring den løsning der virker bedst for dig.

Parkering med ANPR – I stedet for bomsystemer eller P-billet-automater

I stedet for at bruge bomsystemer eller P-automater, kan man bruge ANPR-kamera-løsninger til lukkede parkeringssystemer. Et ANPR-kamera fotograferer nummerpladen på køretøjet, når parkanten kører ind på parkeringsområdet, fx et P-hus. Billedet registrerer, hvornår køretøjet kører ind og hvornår parkeringstiden begynder. For parkanten betyder dette, at der ikke er ventetid ved indkørslen til P-området, fordi man ikke behøver at trække en papirbillet ved bommen.

Efter endt parkering går parkanten til en betalingsautomat, hvor vedkommende indtaster sin nummerplade og betaler med mønter eller kreditkort, eller betaler via mobiltelefon. Eventuel gratis parkeringstid fratrækkes. ANPR-kamera ved udkørsel sikrer, at alle bilister bliver automatisk tjekket ud når de forlader P-området.