001 002 003 004 005 006 007 008 009 010

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Opdateret information er det bedste beslutningsgrundlag

Hvor end vore dynamiske parkeringsvejvisningssystemer bliver anvendt, er parkeringssøgende trafik ikke længere et problem. Bilisterne bliver informeret omkring belægningsniveauet for de forskellige parkeringsområder og parkeringsanlæg i god tid, hvilket giver dem mulighed for at planlægge deres rute og nå deres bestemmelsessted på den kortest mulige tid. Samfundet drager fordel af disse systemer på forskellig vis: belægningsniveauer af mindre besøgte parkeringsområder og parkeringsanlæg bliver forøget og den indre by bliver betydeligt mere attraktiv.

P-vejvisningssystemer udover lokale løsninger

Indtil for nylig blev P-vejvisningssystemer styret som selvstændige installationer. At integrere dem på overordnet niveau med kommunens øvrige trafiksystemer var ofte indviklet og temmelig kostbar. Med vores GTC trafikcomputer og trafikstyringssystemer er den slags løsninger noget der tilhører fortiden. Vore P-vejvisningssystemer kan blive total integreret i eksisterende trafiksystemer og kan simpelthen køre som sub-systemer.
Hvilket system der bliver installeret først har ingen betydning – systemerne kan udbygges i en hvilken som helst retning.