001 002 003 004 005 006 007 008 009 010

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Præcis den løsning, du har været på udkig efter

Efterhånden er det ofte vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads. Avancerede parkeringsvejvisningssystemer informerer bilisterne om hvor der er ledige pladser. Derved opnås en bedre udnyttelse af parkeringspladserne samtidig med en reduceret søgetrafik.

Netop søgetrafikken udgør et problem for miljøet såvel i det fri som i parkeringshuse eller parkeringskældre. En reduktion af søgetrafikken begrænser således både støj og emissioner fra bilerne. I parkeringshuse og parkeringskældre vil dette ydermere kunne medføre en reduktion i driftsomkostninger til udsugning og ventilation. På medarbejderparkeringspladser vil den enkelte medarbejder bruge mindre tid på at finde en ledig parkeringsplads, og være hurtigere ved sit skrivebord.

Vore parkeringsvejvisningssystemer baseres på spoler i vejbanen ved parkeringspladsernes ind- og udkørsler. Spolerne giver signal hver gang en bil kører over dem og en computer udregner hele tiden antallet af ledige pladser. De færdige data overføres til de variable skilte, som er placeret i ITS Teknik’s eget udviklede parkeringpylon. Bilisterne kan nu se hvor der findes ledige pladser og hvor mange ledige pladser der er på de enkelte parkeringsområder.