001 002 003 004 005 006 007 008 009 010

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Simplificeret parkering

Perfekt henvisning til en ledig parkeringsplads øger udnyttelsen af enhver parkeringshus og giver derfor mulighed for optimeret udnyttelse af de begrænsede parkeringsressourcer. ITS Teknik tilbyder en optimal løsning hvor hver enkelt parkeringsplads bliver overvåget ved hjælp af parkeringssensorer.

Én sensor der kan detektere to parkeringspladser samtidig

Sensoren er designet til detektering af biler, enten foran hver parkeringsplads eller for to modsatte parkeringspladser samtidig og anbefales til overdækkede parkeringsanlæg. Sensoren monteres i loftet på en monteringsskinne eller på en kabelkanal. LED indikatorer angiver sensorens nuværende tilstand: RØD betyder, at en bil er blevet registreret, GRØN betyder, at der ikke er en bil under sensoren.

Sensoren bruger ikke ultralyd, men en ny detekteringsteknologi, som er baseret på Time Of Flight (TOF). Enheden er bestykket med RGB farveskiftende lysdioder, som muliggør en valgfri farve (256 farver) for angivelse af fx "ledig/optaget", "handicap" eller "reserveret". Alle sensorer har DSP (digital signalbehandling), adaptiv følsomhed og temperaturkompensations funktioner. Sensoren sender parkeringspladsoplysninger om tilgængelighed i real-tid til systemet. Systemet kan vise antallet af ledige parkeringspladser på vejvisningsskilte.