001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Cykeltællestationer er bygget op omkring vores GTC (Generic Traffic Controller), der registrerer og indsamler tælledata og videresender dem til en bestemt mailadresse eller til kMastra. Tællestationen kan oprettes på vores overvågningssystem CIBOS, for driftsstatus, fejlalarmer og for videre sendelse af tælledata.

Vi registrerer cyklerne via vores meget præcise fiberoptiske sensorer, som er en trykfølsom detektor, der nedfræses i cykelstien. Den fiberoptiske sensor nedlægges i cykelstien, ca. 15 meter før tællestationen, så installationen er forberedt kan genbruges til et cykelbarometer, hvis det ønskes på et senere tidspunkt. Tællenøjagtigheden med fiberoptiske sensorer ligger på mere end 95 % og derfor har vi også mulighed for at lave præcise hastigheder på cyklerne og derved også rejsetider til et bestemt sted. Dette kræver nedlægning af flere fiberoptiske sensorer. Der er også være mulighed for at tilkoble traditionelle spoler for registrering og tælling af biler.

Hele installationsdelen, dvs. de fiberoptiske sensorer og 230V kan genbruges, hvis et cykelbarometer ønskes på stedet. GTC tællestationen fjernes og omprogrammeres let og kan derved genbruges et andet sted.

Systemet kan blive opkoblet til CIBOS overvågningssystem. Opkobling til CIBOS indeholder alle udgifter til sim-kort, abonnement og kommunikation.