000 001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Formålet med fartvisere er at sænke hastigheden på strækninger, hvor der ofte køres for hurtigt.

En fartviser er en rektangulær lystavle med teksten ”Din fart XX km/t” der ved aktivering viser hastigheden i et variabelt felt, ledsaget af to hvide eller gule blinkende lamper øverst på tavlen. Hastigheden af et køretøj registreres ved at dette passerer hen over et sæt spoler der er nedfræset i kørebanen, eller med radar.

Fartviseren øger trafikantens opmærksomhed og informerer om trafikantens aktuelle hastighed. Fortæl bilisten at han/hun kører for stærkt, og straks fjerner enhver fornuftig bilist foden fra speederen og anlægger et mere fornuftigt tempo - og det virker! Flere undersøgelser har vist, at fartvisere medfører en reduktion i hastigheden og at hastighedsreduktionen er blivende.

ITS Teknik tilbyder forskellige typer fartvisere der passer til ethvert behov  (fx fastmonteret, mobil eller fuldgrafisk). Fartviserne kan tilsluttes på forskellig vis, bl.a. som solcelle løsning, som gadelysløsning, som tilsluttet 230V og hvor der er tilkoblet en permanent tællestation på spoler.

NYHED: NY SERIE FARTVISERE SID800 SERIE: Ekstremt lavt strømforbrug (< 5W/t)

Vores nye fartviser tilbyder lave driftsomkostninger bl.a. ved et ekstremt lavt strømforbrug (<5 Watt/time), samt stor driftsstabilitet. Fartviseren er servicevenlig, har variabel lysintensitet på både display og blitz. Blitzen er retningsbestemt, hvilket betyder at der er mindre ”lysforurening til naboer”. Fartviseren kan naturligvis fjernovervåges.

For mere information på de forskellige fartvisere, klik på linksene forneden: