000 001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Fremtidssikret højteknologisk trafikregulering i ultrafleksibel indpakning.

Diversiteten af moderne infrastruktur stiller store krav til de skiltnings- og informationssystemer, som dagligt guider tusindvis af bilister og andre medtrafikanter sikkert igennem vejnettet. 

I sikre hænder

Stor erfaring og et gennemtestet servicekoncept, sikrer deres investering. Som førende dansk og international leverandør på markedet for trafikudstyr, har vi opbygget et stærkt udviklings- og servicekoncept, som sikrer en målrettet og individuel tilgang til alle vore opgaver. 

GuideLine-systemets modularitet sikrer samtidig, at De kan vælge mellem en lang række grunddesigns, som herefter kan tilpasses, både hvad angår skærmlayout, systemets farveholdning, samt om nødvendigt, udvikling af nye individuelle løsningsforslag. 

I drift sikrer vi gennem vores interne serviceafdeling, at Deres anlæg fungerer optimalt. De GPRS-styrede GuideLine-anlæg kan fejlsøges og styres online, enten fra vores kontor i Roskilde eller Vejle, eller via Deres computer, ved hjælp af et enkelt og intuitivt styringsprogram. 

GuideLine er ITS-Teknik’s design linje indenfor fartvisere og trafiktavler. GuideLine har et elegant design der vil passe ind i ethvert byrum.  Serien består af både en masteversion og en monolit udgave.