000 001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012

Genvej:

 Kontakt os       Kontakt service og support

Salg Vest: 76 43 16 10
Salg Øst: 46 75 72 27

Formålet med prismetavler er at informere trafikanterne med få faste budskaber.

Variable prisme-informationstavler kommer i mange forskellige designs for at imødekomme kundernes ønsker, om det drejer sig om enkle tavler der symboliserer trafikskilte såsom hastigheds-begrænsninger, trafikkø, glatførevarsling mv eller variable informationstavler integreret i statiske tavler der er monteret på portaler. Variable prismetavler viser en række af symboler eller tekster gennem variationer i roterende trekantede prismer. Specielt designet rektangulære prismer kan vise op til fire indikationer.

En prismetavle har ét eller flere felter med drejelige prismer, hvis sideflader kan danne forskellige tavleoverflader. Disse optræder som hos almindelige faste vejtavler med sammenhængende tegn og symboler.  Prismetavler minder om faste vejtavler i den forstand, at de er reflekterende tavler med kontinuert visning. 

Prismetavler kan anvendes, hvor man kun har behov for at variere mellem få faste budskaber. Endvidere kan prismetavler foretrækkes af hensyn til driftsudgifterne, hvor visningen er af mere varig eller permanent karakter. Prismetavler bruger kun strøm, når budskabet skal ændres. Udover det betragtes de lovmæssigt at være pladetavler.