P-automater

Citea P-automat: Brugervenlig funktionalitet

Citea P-billetautomat er et skræddersyet intelligent gadeparkeringssystem. Citea er forsynet med solceller, der garanterer energieffektiv drift. Parkeringsafgifter kan betales nemt og hurtigt med kontanter (mønter) med kreditkort eller via mobiltelefon.

Fordele

  • Gennemprøvet kvalitet
  • Driftsstabil: høj oppetid
  • Elegant og enkelt design
  • Brugervenlig
  • Lave transaktionstider
  • Modstandsdygtig overfor vejrlig, graffiti, stød og slag mm.
  • Automaten kan males efter kundens ønske

Fleksibel og praktisk

Citea P-billetautomat er et fleksibelt alternativ til de velkendte parkeringsautomater. Citea kræver ingen kabler til 230 V (ved solcelleløsning). 

Forudbetaling

Automaten kan håndtere såvel forud- som bagudbetaling (check-in, check-ud). Ved forud-betaling betaler du for den ønskede parkeringstid med mønter eller kreditkort ved påbegyndelsen af parkeringen. Der kan udstedes der en parkeringsbillet med kontrolnummer, som skal placeres synligt i forruden på køretøjet. Eller, hvis automaten er forberedt for nummerpladeregistrering, tastes køretøjets registreringsnummer ind i P-automaten, hvorefter man forudbetaler for den ønskede parkeringstid med mønter eller kreditkort. Ved forudbetaling behøver man ikke at checke-ud.

Bagudbetaling

Med Citea kan der også betales for det faktiske forbrug. Brugeren indsætter sit kreditkort ved påbegyndelsen af parkeringen. Enten udstedes der en parkeringsbillet med kontrolnummer, som skal placeres synligt i forruden på køretøjet. Eller, hvis automaten er forberedt for nummerpladeregistrering, tastes køretøjets registreringsnummer ind i P-automaten. Når parkeringen ønskes afsluttet, indsættes kreditkortet på ny, og der faktureres ud fra det faktiske forbrug. For at afslutte parkeringen kan man bruge en valgfri automat inden for parkeringsområdet.

Parkerings”app”

Der findes en parkerings”app” for Citea-automaten, hvor parkanten kan indstille den ønskede parkeringstid, og betale for denne med kreditkort. Det er desuden muligt at afbryde parkeringen, mens kreditkortet kun afregnes for den benyttede tid.

Betjeningsvenlig

Citea er via de præcise, letforståelige vejledninger og entydige symboler/illustrationer, en betjeningsvenlig p-automat. Betjeningspanelet er placeret i en højde på 0,9-1,2 m og tilgodeser derfor parkanter med mobilitetsnedsættelse.

Hurtig transaktionstid

Den korte transaktionstid sikrer at borgere og andre parkanter oplever en hurtig ekspedition med mindst mulig ventetid - dermed øges muligheden for at ekspedere flere parkanter på kortere tid og nedsætter samtidig behovet for yderligere parkeringsautomater.

Omfattende muligheder for kommunikation

Citea er udstyret med en USB, LAN og seriel port som standard. Kommunikationen via GSM/GPRS/3G-modem eller LAN gør det muligt at etablere en forbindelse med CityLine back-office-systemet for fjernfejlsøgning og programmering. Dette betyder, at serviceopkald kan holdes på et minimum og servicebesøg for at tømme maskinen for penge og udskiftning af papirruller kan koordineres optimalt. Alarmsignaler registreres og videresendes straks til CityLine, hvis der sker et uautoriseret forsøg på at få adgang til maskinen eller bankboksen.

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​