Intertraffic 2018 - Europas største fagmesse for vejtrafiksystemer

Mere end 15 deltagere havde taget imod ITS Tekniks invitation til studietur til INTERTRAFFIC 2018 i Amsterdam i marts måned, hvor der var mulighed for faglig inspiration og indsigt i den sidste nye teknologi inden for trafiksignaler, vejafmærkning, vejbelysning, parkeringssystemer, motorvejssystemer, overvågningssystemer, variable tavler og meget mere.

INTERTRAFFIC er Europas største fagmesse for vejtrafiksystemer. Der var mulighed for at besøge mere end 600 udstillere fra 46 lande, som præsenterede de nyeste produkter og teknologier inden for bl.a. trafiksikkerhed og trafikregistrering.

Netværk med ligesindede og opdag nytænkende løsninger

Henrik Kaldahl, projektleder i Veje og Trafik i Randers Kommune, har tre gange tidligere været med på ITS Tekniks studietur til INTERTRAFFIC. Han deltog igen i år, og det var der flere årsager til.

”Det er utrolig spændende at se de mange nye muligheder og finde ud af, hvilke nytænkende produkter og løsninger der er kommet på markedet. Det er en kæmpe messe, så der er rig mulighed for at få inspiration, nye ideer og blive klogere. Der er altid en løsning, jeg ikke selv havde tænkt på,” fortæller han og tilføjer:

”Udover besøg på messen giver studieturen med ITS Teknik mulighed for at møde og etablere gode relationer til kollegaer fra andre kommuner og virksomheder, der også beskæftiger sig med trafiksikkerhed og trafikregistrering. Vi er jo en lille skare af folk, der beskæftiger os med det, så det er meget givtigt at udveksle viden og erfaringer med ligesindede i et socialt og uformelt miljø.”

Byerne vokser, og trafikmængden stiger

En rapport fra Befolknings Afdelingen i FN viser, at der i dag bor 7,6 mia. mennesker på jorden, og ved udgangen af dette århundrede vil befolkningstallet passere 11,2 mia.

”Byerne vokser, og det vil medføre forandringer og udfordringer inden for trafikindustrien, fordi flere og flere personer og varer skal flyttes via vejene. Det stiller krav til, at vi får taget fat i udfordringerne, når det gælder mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. INTERTRAFFIC giver netop mulighed for at se en lang række leverandørers bud på de nyeste produkter og løsninger, der kan være med til at imødekomme og løse de forhold, den stigende trafik medfører,” siger Lars Hougaard Jakobsen, salgschef i ITS Teknik.

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​