Gør en forskel i trafikken: ITS Teknik A/S søger dygtige serviceteknikere til etablering og vedligeholdelse af ITS-løsninger i hele Danmark

Vil du være med til at skabe fremtidens intelligente trafiksystemer? ITS Teknik søger dygtige og engagerede teknikere til både Roskilde og Vejle, der vil være med til at etablere, drifte og vedligeholde vores innovative løsninger inden for signalanlæg og trafikstyring. Hvis du brænder for teknologi og ønsker at arbejde i en virksomhed i konstant udvikling, så har vi jobbet til dig. Læs videre og bliv en del af vores dynamiske team.

ITS Teknik A/S er en førende leverandør af intelligente trafiksystemer og signalanlægsløsninger. Vi er specialiseret i etablering, drift og vedligeholdelse af disse systemer samt overvågning heraf. Vi har en stærk position på markedet og er i konstant udvikling.

Vi søger teknikere med elteknisk baggrund til vores team i Roskilde og i Vejle.

Som tekniker vil du være ansvarlig for at udføre tekniske opgaver på vores forskellige projekter. Du vil samarbejde med andre teknikere, projektledere, serviceleder og sælgere. Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig fungere godt i et team.

Arbejdet

 • Installation, fejlsøgning og reparation af vores systemer og løsninger.
 • Overvågning af systemernes ydeevne og rapportering af eventuelle problemer.
 • Udførelse af planlagte vedligeholdelsesopgaver og serviceeftersyn.
 • Assistance ved idriftsættelse af nye systemer.

Om dig

Vi forventer, at du, som el-uddannet, sætter fokus på høj kvalitet og god service, kan holde hovedet koldt når tingene tager fart, og har lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og planlægge eget arbejde. Du er fleksibel, initiativrig med et godt humør og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og at få opgaverne løst, således at vi sikrer tilfredse kunder.

Du må gerne have erfaring med montering af styretavler m.m. og erfaring indenfor trafikteknik vil være en fordel, men ikke et krav.

Kvalifikationer

 • Du har en elteknisk baggrund og erfaring inden for elektronik og styringsteknik.
 • Du har erfaring med fejlsøgning og reparation af komplekse tekniske systemer.
 • Du kan læse og forstå tekniske tegninger og dokumentation.
 • Du er omhyggelig og struktureret i dit arbejde og har god teknisk forståelse.
 • Du har gode samarbejdsevner og kan kommunikere klart og tydeligt.
 • Du har kørekort til personbil.
 • Du har gerne erfaring med at arbejde med trafikstyring eller relaterede systemer.

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst.
 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel tone og mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Gode ansættelsesforhold og løn efter kvalifikationer.
 • PC, mobil, arbejdstøj og servicebil er inkluderet

På sigt vil vagtordning være en del af ansættelsen.

Ansøgning

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så send din ansøgning og CV til os hurtigst muligt på job@its-teknik.dk. Mærk ansøgningen ”Servicetekniker”. Vi vil løbende indkalde til samtaler og ansætte den rette kandidat, når vi har fundet vedkommende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Hedelund på telefon 27 30 08 11.

ITS Teknik A/S
Københavnsvej 265
4000 Roskilde

Skomagervej 2a
7100 Vejle
www.its-teknik.dk


Hvem er ITS Teknik?

ITS Teknik A/S leverer innovativ rådgivning og kompetente løsninger inden for trafiksikkerhed og trafikteknik, hvor vi arbejder med teknisk udstyr til vejformål – bl.a. signalanlæg, fartvisere, tællemaskiner, politiudstyr, parkering og alle typer af små og store ITS systemer. Vi er beliggende både i Roskilde og i Vejle og dækker hele Danmark.

Vi er ledende på området og har opbygget en ekspertise inden for vejtrafik, som vi med succes anvender nationalt og i det øvrige Norden. Konkret står vi bag en stor del af de tekniske løsninger, der findes på de danske motorveje, og vores kunder tæller bl.a. Vejdirektoratet og de danske kommuner. Læs mere om os her: www.its-teknik.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Nyheder header

P-vejvisning vejleder bilisterne i Randers Midtby

Foto venligt udlånt af Randers Kommune, foto: Jakob Lerche For nylig kom der lys i de 55 informationstavler, som nu …

Jobopslag

Gør en forskel i trafikken: ITS Teknik A/S søger dygtige serviceteknikere til etablering og vedligeholdelse af ITS-løsninger i hele Danmark

Vil du være med til at skabe fremtidens intelligente trafiksystemer? ITS Teknik søger dygtige og engagerede teknikere til både Roskilde …