ITS Teknik søger projekttekniker til etablering af 63 signalanlæg til Københavns nye letbane

Vi søger

En trafiksignaltekniker med stort overblik, der ønsker at være med til at gennemføre vore mange signalprojekter på Sjælland – herunder 63 nye signalanlæg i forbindelse med etablering af letbanen omkring København.

Arbejdet

De primære arbejdsopgaver vil være i forbindelse med vores signalprojekter, herunder opsætning af nye styreapparater, indkøring af detektorer (typisk video og radar), montage, ombygning og idriftsættelse af styreapparterne samt funktionstest, der sikrer at den endelige leverance lever op til ITS Tekniks høje kvalitetsstandarder, såvel som vores kunders forventninger.

Du vil i tæt samarbejde med vores projektledere koordinere arbejdet og sikre, at det udførte arbejde svarer overens med den aftalte kvalitet til den aftale tid indenfor den aftalte økonomi. Dette sker igennem tæt samarbejde med trafikingeniører, tekniske assistenter, programmører og ikke mindst de øvrige signalteknikere.

Vi ønsker altid at kunderne er tilfredse når arbejdet afsluttes. Derfor omfatter jobbet også direkte kontakt med vores kunder, således at de helt opdaterede med den leverede ydelse.

Om dig

Vi forventer, at du som el-uddannet, sætter fokus på høj kvalitet og god service, kan holde hovedet koldt når tingene tager fart, og har lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver.

Du skal kunne indgå i et team og søge det gode samarbejde imellem alle der indgår i projektarbejdet. Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt og planlægge eget arbejde. Du er fleksibel, initiativrig med et godt humør og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og at få opgaverne løst, således at vi sikrer tilfredse kunder.

Kvalifikationer

  • El-teknisk uddannelse, elektriker eller lignende.
  • Erfaring fra lignende job
  • Selvstændig og initiativrig

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med dygtige, erfarne og engagerede medarbejdere
  • Spændende og varierende arbejdsopgaver.
  • Et til tider travlt miljø.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • PC, mobil, arbejdstøj og servicebil er inkluderet i jobbet

Vagtordning er en del af ansættelsen.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV på mail til Entreprisechef Morten Hedelund, job@its-teknik.dk. Mærk din ansøgning ”Projekttekniker”. Der afholdes samtaler løbende.
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Entreprisechef Morten Hedelund tlf. 27 30 08 11.

ITS Teknik A/S
Københavnsvej 265
4000 Roskilde
www.its-teknik.dk


Hvem er vi?

ITS Teknik A/S leverer innovativ rådgivning og kompetente løsninger inden for trafiksikkerhed og trafikteknik, hvor vi arbejder med teknisk udstyr til vejformål – bl.a. signalanlæg, fartvisere, tællemaskiner, politiudstyr, parkering og alle typer af små og store ITS systemer. Vi er beliggende både i Roskilde og i Vejle og dækker hele Danmark.Vi er ledende på området og har opbygget en ekspertise inden for vejtrafik, som vi med succes anvender nationalt og i det øvrige Norden. Konkret står vi bag en stor del af de tekniske løsninger, der findes på de danske motorveje, og vores kunder tæller bl.a. Vejdirektoratet og de danske kommuner.

Læs mere om os her: www.its-teknik.dk

Københavnsvej 265, 4000 

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Nyheder

25 år med ITS Teknik og ’still rolling’

I 1997 begyndte Niels Ellekjær som tekniker i det, der i dag er ITS Teknik. Det var det år, hvor …

Nyheder

Midt i lyset – 40 år med ITS Teknik

1. juli 1980 var dagen hvor Dronning Margrethe åbnede Vejlefjordbroen. Men der skete også noget andet den dag, som siden …