ITS Park​

Parkeringsinformationssystem

Effektiv parkeringsvejvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver fuld overblik over besættelsen i parkeringsanlægget.

GTC PARK fordele i korte træk

 • Bedre udnyttelse af p-pladserne: Trafikanterne finder hurtigere frem til en ledig parkeringsplads, hvilket sørger for bedre udnyttelse af p-pladserne.
 • Reducering af parkeringssøgetrafik & stress faktor: Trafikanterne hjælpes med at finde en ledig parkeringsplads nemt og bekvemt i stedet for at skulle køre rundt og stresse over at lede efter en ledig plads.
 • Skån miljøet : Ved at begrænse brændstofforbrug, støj og emissioner fra biler der søger p-plads skånes miljøet.
 • Fuld overblik: Gør p-anlæg management lettere via fuld overblik over besættelsen i P-anlægget på ethvert tidspunkt og vha. statistiske analyseværktøjer.
 • Optimering af omkostninger: Led trafikken til forskellige områder eller etager (åbn eller luk dem om nødvendigt) og spar penge på energiforbrug (fx ved at slukke lys og/eller udsugning/ventilation i de lukkede områder).
 • Modulopbygget struktur: Systemet kan blive tilpasset ethvert projekt, stort eller lille og kan blive udvidet senere hen.
 • Brugertilfredshed: Overskuelige skilte giver høj brugertilfredshed.
 • Kundespecifikke løsninger: Fx registrering af firmakøretøjer med RFID tags.

GTC PARK Fleksibilitet

Et parkeringssystem kan bestå af et enkelt parkeringsareal med få pladser eller af større parkerings-systemer spredt over flere områder eller parkeringshuse.

For at kunne vise information om ledige pladser, opbygges der et registreringssystem til tælling af ind- og udkørende køretøjer.

 • Forskellige detektionsformer
 • Forskellige informationstavler
 • Kundespecifikke løsninger
 • Modulært system

ITS Teknik tilbyder systemer, som væsentligt medvirker til at reducere den parkeringssøgende trafik og sikrer optimal udnyttelse af kostbare parkeringspladser. Med GTC Park kan du opbygge et funktionsfleksibelt system til information ved parkeringsanlæg.

Fleksibiliteten bygger på muligheden for at bruge en række forskellige detektionsformer, fra spoler, PIR detektorer eller eksempelvis interface med et Siemens bomanlæg.

Information kan vises på en række forskellige informationstavler, lige fra store fuldgrafiske tavler på 5 x 1½ meter, til små 7 segment displays eller LED. Derudover tilbydes der kundespecifikke løsninger, f.eks. brug af RFID tags til registrering af bestemte køretøjer.

Fleksibiliteten sikres ved at opbygge et så modulært system som muligt med kendte og gennemtestede moduler.

I valg af komponenter lægger vi stor vægt på genbrug af allerede benyttede løsninger. Dette sikrer færre indkøringsfejl, en større pålidelighed og driftsikkerhed i det færdige projekt.​

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​