P-vejvisningsskilte

Opdateret information er det bedste beslutningsgrundlag

Hvor end vore dynamiske parkeringsvejvisningssystemer bliver anvendt, er parkeringssøgende trafik ikke længere et problem. Bilisterne bliver informeret omkring belægningsniveauet for de forskellige parkeringsområder og parkeringsanlæg i god tid, hvilket giver dem mulighed for at planlægge deres rute og nå deres bestemmelsessted på den kortest mulige tid. Samfundet drager fordel af disse systemer på forskellig vis: belægningsniveauer af mindre besøgte parkeringsområder og parkeringsanlæg bliver forøget og den indre by bliver betydeligt mere attraktiv.

P-vejvisningssystemer udover lokale løsninger

Indtil for nylig blev P-vejvisningssystemer styret som selvstændige installationer. At integrere dem på overordnet niveau med kommunens øvrige trafiksystemer var ofte indviklet og temmelig kostbar. Med vores GTC trafikcomputer og trafikstyringssystemer er den slags løsninger noget der tilhører fortiden. Vore P-vejvisningssystemer kan blive total integreret i eksisterende trafiksystemer og kan simpelthen køre som sub-systemer.
Hvilket system der bliver installeret først har ingen betydning – systemerne kan udbygges i en hvilken som helst retning.

Fra den mindste til den mest komplette løsning

Fordi vores teknologi er modul-designet, kan udvalget af funktionaliteter og størrelsen af hvert enkelt system præcist blive tilpasset kundens behov. Uanset om der kun er brug for en enkelt dynamisk tavle eller om et helt netværk af indfaldsveje skal udstyres med dem – vore systemer er lavet til at kunne blive udvidet når som helst.

Reserver en plads fra din computer derhjemme eller på kontoret

Sammenkoblingen af flere trafiksystemer på overordnet niveau og brugen af internetteknologi giver helt nye anvendelsesmuligheder. Flere og flere offentlige myndigheder gør online trafikinformation tilgængelig via Internettet. En funktion som er specielt praktisk og effektivt understøtter vore Parkeringssystemer: via Internettet er det muligt, at reservere en parkeringsplads i et udvalgt Parkeringshus; hvis dette Parkeringshus er udstyret med vores individuelle Parkeringsplads overvågning, kan kunder endda vælge en specifik Parkeringsplads, for eksempel en der er tæt på den udgang som de planlægger at bruge. Disse anvendelsesmuligheder er kun mulig på grund af integration af alle data – information er alt.

Optimal udnyttelse af P-pladser og problemfri drift...

… er iblandt de vigtigste målsætninger for parkeringsoperatører. De intelligente parkeringsløsninger i vores portefølje til Parkeringshuse og Parkeringskældre skaber en hel ny verden af økonomisk aktivitet.

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​