Tælleudstyr

Udstyret omfatter flere forskellige muligheder for data indsamling.

Hastigheds- og klassifikationsmaskiner

​De er kendetegnet ved at være lette og hurtige at sættes op og de samler data ind, som regel for en uge af gangen. Maskinerne måler både hastighederne og klassifiserer trafikken på målestedet. Maskinerne er enten til slanger eller radar.

Håndterminaler

Anvendes til manuelle tællinger i kryds og til nummerskrivning.

Permanente tællestationer

Permanente tællestationer installeres på steder hvor det enten ikke er muligt at anvende semipermanente maskiner, eller hvor der ønskes data indsamlet for hele året eller dele af det.

Sensorerne til de permanente stationer er spoler, som fræses ned i vejen, og monteres i et skab ved vejsiden. Skabet kan eventuelt være med 220 Volt og telefonforbindelse, så maskinen kan stå der hele tiden.

Entreprise målinger

Hvis det kniber med tiden til at få foretaget de nødvendige tællinger, eller hvis der lige pludseligt opstår et behov for mange tællinger på kort tid, og man måske ikke har det nødvendige udstyr, klarer ITS Teknik også det.

Vi kan udføre tællinger, både med slanger og på etablerede spoler over hele landet, til fast lav pris. Jo flere tællinger på samme tid, jo billigere er det.

Vi har over 120 maskiner til det samme formål, og derfor kan du få dine data i løbet af en eller 2 uger, alt afhængigt af hvor mange tællinger der er.

Med dataene kan du vælge om vi skal sende de færdige udskrifter fra CIBOS, eller om du bare vil have filerne tilsendt. Vi kan også indrapportere dataene til Mastra, så du selv kan udtrække dine udskrifter.

Hvis du er blevet interesseret i at høre mere, kan du ringe eller maile til Niels Ellekjær, som er ansvarlig for at udføre tællingerne, på telefon 22 10 51 17 eller sende en mail til ne@its-teknik.dk.​

Drift- og vedligeholdelsesaftaler

Udover at tegne drifts- og vedligeholdelsesaftale på at ITS Teknik passer dine elektroniske tavler, kan du også tegne en drifts- og vedligeholdelsesaftale på dine tællesteder, både stationære og ad-hoc.

Aftalen indebær at det bliver fastlagt hvor mange steder der skal måles på, og hvor mange gange om året på hvert sted. ITS Teknik udfører målingerne og sender enten udskrifter eller filer til dig, eller indrapporterer dem til Mastra.​

Dine faste trafikstationer kontrolleres hvert år for spolernes funktionsduelighed, stik og/eller bananstik efterses, og hvis det er nødvendigt udføres eventuelle reparationer hurtigst muligt.

På den måde sikrer du dig at dine stationer fungerer, du får dine målinger til tiden, og dine maskiner kommer ud og arbejde. Du kan også vælge de faste perioder på året du vil have udført dine tællinger på, så du nemmere kan sammenligne med tidligere år/målinger.

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​