GuideLine design-serie

Guideline-serien er ITS Tekniks eget skiltedesign, som passer flot ind i ethvert byrum. Funktionsmæssig er den klar til fremtidens behov. Den er baseret på den nyeste teknologi, og udstyret med driftsovervågning, ligesom data sendes direkte til din egen PC hver uge eller hvornår du ønsker det.

GuideLine tavlen leveres enten sidehængt eller centermonteret, og masten er integreret med skiltet. Den leveres i en flot koksgrå farve, men kan selvfølgelig, mod en merpris, leveres i en anden farve. Skiltet placeres i en højde der passer på stedet, så for eksempel fejemaskiner kan køre under.

Skiltet består af et fuldgrafisk display. Displayet er opbygget i LED teknologi og kan leveres i 3 farver (gul, rød, hvid). Displayet har indbygget automatisk lysregulering, som sikrer en dæmpet lysstyrke i mørke, medium lysstyrke i gråvejr og maksimal lysstyrke på en solbeskinnet sommerdag.

GuideLine tavlen kan f.eks. fungere som skoleanlæg i de tidsrum hvor der er krydsende skoletrafik, og som fartviser i de tidsrum hvor der ikke er krydsende skoletrafik.

Tavlen kan også vise andre advarsels- eller forbudstavler, og kan derfor bruges som variabel tavle f.eks. ved kryds-i-åbent-land.

Der er log funktion i alle skiltene så det er muligt at se hvornår skiltene tændte og slukkede. Ligeledes sendes der en status meddelelse til en given e-mail adresse eller en SMS til mobiltelefon.

Via traffic controlleren er det muligt at overvåge fartviseren samt at indsamle data således at indstillingen og tømningen af data foretages fra kontoret.

GuideLine design-serien kan bl.a. anvendes til:

VEST​

Skomagervej 2A

DK - 7100 Vejle

Tlf.: +45 76 43 16 10

E-mail: info@its-teknik.dk

ØST

Københavnsvej 265
DK - 4000 Roskilde


Tlf.: +45 46 75 72 27
E-mail: info@its-teknik.dk

​CVR nr. 26862019

​Bank: 7562-1122334 (Jyske Bank)

IBAN nr.: DK4875620001122334

BIC-Kode (SWIFT): JYBADKKK​​