Vi søger 2 trafiksignalteknikere til Roskilde

Hvis du vil gøre en forskel inden for trafiksikkerhed, sikre skoleveje for vores børn, motivere cyklisme for vores miljø og reducere antallet af trafikdrab gennem vores trafiksikkerhedsløsninger, så er muligheden her.

Vi søger

Vi har meget travlt og søger derfor 2 friske og dynamiske signalteknikere til ansættelse i vores serviceafdeling i Roskilde.

Arbejdet

De primære arbejdsopgaver vil være drift, vedligehold, montage og indkøring af signalanlæg, samt teknisk fejlfinding og vedligehold af vore øvrige trafikløsninger.

Om dig

Vi forventer, at du som el-uddannet, sætter fokus på høj kvalitet og god service, kan holde hovedet koldt når tingene tager fart, og har lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og planlægge eget arbejde. Du er fleksibel, initiativrig med et godt humør og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og at få opgaverne løst, således at vi sikrer tilfredse kunder.

Du må gerne have erfaring med montering af styretavler m.m. og erfaring indenfor trafikteknik vil være en fordel, men ikke et krav.

Kvalifikationer

  • El-teknisk uddannelse, elektriker eller lignende
  • Gerne erfaring fra lignende job
  • Selvstændig og initiativrig

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med dygtige, engagerede medarbejdere
  • Spændende og varierende arbejdsopgaver
  • Et til tider travlt miljø.
  • Løn efter kvalifikationer
  • PC, mobil, arbejdstøj og servicebil er inkluderet i jobbet

På sigt vil vagtordning være en del af ansættelsen.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV på mail til Entreprisechef Morten Hedelund, job@its-teknik.dk. Mærk din ansøgning ”Trafiksignaltekniker”. Der afholdes samtaler løbende

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Entreprisechef Morten Hedelund tlf. 27 30 08 11.

ITS Teknik A/S

Københavnsvej 265
4000 Roskilde
www.its-teknik.dk

 

Hvem er vi?

ITS Teknik A/S leverer innovativ rådgivning og kompetente løsninger inden for trafiksikkerhed og trafikteknik, hvor vi arbejder med teknisk udstyr til vejformål – bl.a. signalanlæg, fartvisere, tællemaskiner, politiudstyr, parkering og alle typer af små og store ITS-systemer. Vi er beliggende både i Roskilde og i Vejle og dækker hele Danmark.

Vi er ledende på området og har opbygget en ekspertise inden for vejtrafik, som vi med succes anvender nationalt og i det øvrige Norden. Konkret står vi bag en stor del af de tekniske løsninger, der findes på de danske motorveje, og vores kunder tæller bl.a. Vejdirektoratet og de danske kommuner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Jobopslag

Vi søger 2 trafiksignalteknikere til Roskilde

Hvis du vil gøre en forskel inden for trafiksikkerhed, sikre skoleveje for vores børn, motivere cyklisme for vores miljø og …

Nyheder header

Fra elektronisk musik til trafikovervågning

Tobias Aunbøl har brug for sine færdigheder både fra sit studie og sine hobbies i sit job som programmør hos …