Vil du være med på forreste række når trafikken i Danmark gøres mere intelligent

Ønsker du at være en del af en innovativ dansk virksomhed i vækst? Vil du være en del af en travl serviceforretning sammen med kompetente og engagerede kollegaer? Og vil du være med til at sikre at vores kunder får den bedste mulige oplevelse?

ITS Teknik søger serviceassistent
Vi ønsker at styrke vores serviceafdeling i Roskilde, således at vi i endnu højere grad bliver i stand til at varetage kundernes og egne ønsker mht. en høj service performance, samt at udvikle vores vækstende serviceforretning. 

Stillingsbeskrivelse.
Du bliver en del af vores afdeling i Roskilde og organisatorisk vil du blive placeret i Entrepriseafdelingen, der både varetager etablering af nyanlæg og service af eksisterende. Du vil være i tæt samarbejde med både serviceledere, koordinatorer og projektledere. Du bliver en samlende person, der skal bidrage til at forretningen kører så smidigt som muligt i tæt samarbejde med den øvrige serviceledelse.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

  • Administration i forbindelse med serviceopgaverne, herunder sagsoprettelse, -håndtering, og –afslutning
  • Planlægge serviceteknikernes tid i samarbejde med service- og projektledere
  • Sikre koordineringen i hele afdelingen
  • Opfølgning og rapportering
  • Fakturering
  • Vedligehold af service tidsplan vedr. serviceopgaver
  • Administration af ugesedler
  • Kommunikation til kunder, såvel eksternt som internt vedrørende de løbende opgaver
  • Registrering af servicekald i servicesystem

Om dig
Du arbejder systematisk og omhyggeligt med dine opgaver og er administrativt orienteret, men er samtidigt også en udadvendt og dynamisk person, der er meget kvalitetsbevidst, besidder et godt drive samt har gode samarbejdsevner.
Du har flair for teknik og har en god gennemslagskraft. Samtidig besidder du gode evner til at strukturere og planlægge både din egen og andres tid.
Du er både analytisk og praktisk anlagt, og er derfor en dygtig problemløser.

Vi tilbyder
Hos ITS Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø, med gode fysiske rammer og mulighed for at få indflydelse og tage ansvar. Vi søger høj kvalitet i vores opgaver og vi arbejder desuden med respekt for etik og miljø. Vi har fordelagtige personaleforhold, og vi tænker på vores medarbejderes trivsel og velvære.

Du bliver en del af Entrepriseafdelingen, der pt. består af i alt 36 medarbejdere, der arbejder med trafikteknik, trafiksignaler, trafiksikkerhed og parkering.

Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job, hvor du bliver en del af en spændende virksomhed i stadig vækst.

Vi sørger for at vores medarbejdere er højt uddannede gennem interne og eksterne kurser, for at give vores kunder den bedst mulige sparring.

Hvem er vi?
ITS Teknik A/S leverer innovativ rådgivning og kompetente løsninger inden for trafiksikkerhed og trafikteknik, hvor vi arbejder med teknisk udstyr til vejformål – bl.a. signalanlæg, fartvisere, tællemaskiner, politiudstyr, parkering og alle typer af små og store trafiksystemer.

Vi er ledende på området og har opbygget en ekspertise inden for vejtrafik, som vi, med succes, anvender nationalt og i det øvrige Norden. Konkret står vi bag en stor del af de tekniske løsninger, der findes på de danske motorveje, og vores kunder tæller bl.a. Vejdirektoratet og de danske kommuner, samt nationale og kommunale vejmyndigheder i resten af Norden.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV på mail til job@its-teknik.dk. Mærk din ansøgning ”Serviceassistent”. Ansøgninger behandles løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Entreprisechef Morten Hedelund på tlf. 27 30 08 11.

ITS Teknik A/S
Københavnsvej 265
4000 Roskilde
Tlf. 46 75 72 27

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Jobopslag

Vil du være med på forreste række når trafikken i Danmark gøres mere intelligent

Ønsker du at være en del af en innovativ dansk virksomhed i vækst? Vil du være en del af en …

Jobopslag

ITS Teknik søger kompetent servicetekniker til vores afdeling i Vejle

Vi søger En trafiksignaltekniker med stort overblik, der ønsker at være med til at gennemføre vore mange signalprojekter i Jylland …