Cykelbarometre​

​Danmark er en af de førende cykelnationer i verden. Et cykelbarometer er et intelligent trafikstyringsprodukt, der synliggør, hvor mange cyklister der kører forbi på stedet. Det kan derudover vise informationer på tværs af transportformer, fx cykel og tog, så cyklisten ved, hvornår næste tog afgår.

Opsætningen af et cykelbarometer har to formål

– dels at tælle de cyklister, der passerer cykelbarometret – dels at sende et signal om, at cyklisternes indsats for at mindske CO2-udslippet, holde luften ren, passe på helbredet og at højne folkesundheden, tæller.

ITS Teknik A/S tilbyder flere modeller af cykelbarometre med forskellige muligheder for information til cyklisterne.

Et cykelbarometer synliggør hvor mange cyklister der kører forbi på stedet. Dette er en motivationsfaktor, da man er med til at reducere CO2, opnår sundhedsmæssige fordele ved at folk cykler frem for at køre i bil, og man kan samtidig måle effekten f.eks. fra cykelkampagner.

Herudover kan vores cykelbarometer vise togtider, hvilket medvirker til at lette dagligdagen for cross-over trafikanter der skifter transportform (fra cykel til tog) i den daglige pendling.

Barometrenes tællenøjagtighed er meget høj og giver derfor myndighederne et optimalt indblik i cyklisttrafikken.

Alle vores cykelbarometre er udviklet og produceret af ITS Teknik A/S, og er alle udført i et elegant og stilfuldt design, der passer ind i de fleste bymiljøer.

www.cykelfartviser.dk / www.bicyclecounter.dk kan du se nogle af de cykelbarometre, vi har installeret rundt om i Europa.

Cykelbarometret

er et intelligent trafikstyringsprodukt, designet til at hjælpe de lokale myndigheder med at planlægge:

​ITS Teknik tilbyder forskellige cykelbarometre:

CB400 er et mindre cykelbarometer og bygger på ITS Tekniks høje kvalitet og design, som er kendt fra det store Cykelbarometer CB650. Med en bredde på kun 41 cm passer CB400 ind i de fleste byområder.

Cykelbarometer CB400 leveres kun enkeltsidet-med display på den ene side, og viser antal cyklister i døgnet samt årets trafik til dato.

Cyklisterne tælles enten via fiberoptiske sensorer nedlagt i cykelstien, eller via kamera monteret på en mast.

ITS Teknik A/S har produceret og leveret cykelbarometre siden 2005, og barometer CB650 er den mest solgte løsning.

Cykelbarometret er en tællemaskine for cyklister, og displayet på barometret viser antallet af cyklister der kører forbi på stedet. Barometret viser døgnets antal cyklister, årets trafik til dags dato, samt dato og tid.

Standard er CB650 udstyret med 2 tælledisplay og 2 topdisplays, som viser dato, tid og temperatur.

Ønskes der yderligere oplysninger til cyklisterne, kan CB650 udvides med yderligere 4 infodisplays. Disse kan f.eks. informere om regnmængde, forurening, borgerinformation, hastighed eller ITS information på tværs af transportformer (togtider).

CB650 kan leveres enkeltsidet med display på den ene side, eller dobbeltsidet med displays på begge sider.

Cyklisterne tælles enten via fiberoptiske sensorer nedlagt i cykelstien, eller via kamera monteret på en mast.

ITS Tekniks CB650 LED er en tællemaskine for cyklister i GuideLine design-serien, der kan formidle alle slags budskaber til cyklisterne vha. en indbygget, fuldgrafisk LED farveskærm.

Alle slags informationer kan formidles via det integrerede LED display, herunder Antallet af dagens cyklister, antallet af cyklister for året, vejrikoner, temperatur, rejsetid (”Du er i centrum om 5 minutter”) eller andre informationer til cyklister og trafikanter. Mulighederne er mange!

CB650 LED leveres enkelt- eller dobbeltsidet og leveres med top display, der viser ur, temperatur og kalender.

Cyklisterne tælles enten via fiberoptiske sensorer nedlagt i cykelstien, eller via kamera monteret på en mast.

Afspil video