Cykelbarometre​

​Danmark er en af de førende cykelnationer i verden. Et cykelbarometer er et intelligent trafikstyringsprodukt, der synliggør, hvor mange cyklister der kører forbi på stedet. Det kan derudover vise informationer på tværs af transportformer, fx cykel og tog, så cyklisten ved, hvornår næste tog afgår.

Opsætningen af et cykelbarometer har to formål

– dels at tælle de cyklister, der passerer cykelbarometret – dels at sende et signal om, at cyklisternes indsats for at mindske CO2-udslippet, holde luften ren, passe på helbredet og at højne folkesundheden, tæller.

ITS Teknik A/S tilbyder flere modeller af cykelbarometre med forskellige muligheder for information til cyklisterne.

Et cykelbarometer synliggør hvor mange cyklister der kører forbi på stedet. Dette er en motivationsfaktor, da man er med til at reducere CO2, og opnår sundhedsmæssige fordele ved at folk cykler frem for at køre i bil, og man kan samtidig måle effekten f.eks. fra cykelkampagner.

Herudover kan vores cykelbarometer vise togtider, hvilket medvirker til at lette dagligdagen for cross-over trafikanter der skifter transportform (fra cykel til tog) i den daglige pendling.

Barometrenes tællenøjagtighed er meget høj og giver derfor myndighederne et optimalt indblik i cyklisttrafikken.

Alle vores cykelbarometre er udviklet og produceret af ITS Teknik A/S, og er alle udført i et elegant og stilfuldt design, der passer ind i de fleste bymiljøer.

Cykelbarometret

er et intelligent trafikstyringsprodukt, designet til at hjælpe de lokale myndigheder med at planlægge:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA