Service & Support

Serviceafdelingen er første stop ved enhver form for spørgsmål og evt. tekniske problemer med alle former for udstyr og software fra ITS Teknik A/S. Alle former for service tilbydes ad hoc eller igennem oprettelse af forskellige former for serviceaftaler der kan omhandle alt fra et enkelt årseftersyn, til en samlet drifts- og vedligeholdelsesaftale for alle typer udstyr.


Kontakt os her

Installation

Serviceafdelingen råder over eget entreprenørmateriel og uddannede montører der er certificerede til at udføre alle typer arbejde på vej.

Tilbehør & reservedele

ITS Teknik A/S er leveringsdygtig i enhver form for tilbehør i meget høj kvalitet. Samtidig opretholdes et lager af reservedele – også af ældre og mere ukurante dele. Hermed sikres en lang og problemfri levetid af alle leverede produkter.

Trafiktælling

Vi udfører enhver form for maskinelle og manuelle trafiktællinger, herunder tællinger på spoler, slanger, med radar osv. Tællinger kan udføres enten som ad hoc tællinger eller på længerevarende kontrakter på favorable vilkår.

Udlejning

De fleste typer af udstyr (fx tællemaskiner, fartvisere, laserpistoler mv.) kan lejes på fornuftige vilkår for kortere eller længere perioder. Leje af udstyr kan også være et godt middel til at få afklaret om en given type udstyr passer til et givent formål.

Driftsovervågning

For at trafikken ikke forstyrres unødigt med risiko for ulykker, er det vigtigt, at tekniske fejl opdages og udbedres hurtigt. Elektronisk fjernovervågning er et vigtigt værktøj når man vil reducere kritisk og omkostningsfuld nedetid.

ITS Teknik tilbyder følgende fjernovervågningsløsninger:

  • CIBOS
  • ​Trafikskilt.dk
  • C​ykelfartviser.dk (bicyclecounter.dk)
  • Detektorhotel (dataindsamlingsserver)

Download software & manualer

Hvis du ønsker adgang til diverse download af software og manualer, så klik venligst på nedenstående link.


Software & manualerseptember 8, 2020

Et udviklende arbejde skaber store jubilæer

Cases
ITS Teknik er i dag en af de markedsledende virksomheder indenfor vores branche, og det skyldes i høj grad vores dygtige og trofaste medarbejdere. Vi…


september 8, 2020

Kenneth får trafikken til at glide

Cases
Siden 1993 har vores trafikingeniør Kenneth Bigom Nielsen arbejdet med rådgivning, projektering og salg af signalanlæg (i folkemunde lyskryds) til landets kommuner og Vejdirektoratet. Han…


september 8, 2020

ITS Teknik bag prisvindende kameraløsning til Rigspolitiet​

Cases
ITS Teknik har leveret kameraer med nummerpladegenkendelse til Rigspolitiet, som de har vundet Digitaliseringsprisens Implementeringspris 2018 for. Automatisk nummerpladegenkendelse er et intelligent system med nummerpladescannere….


september 8, 2020

Intertraffic 2018 – Europas største fagmesse for vejtrafiksystemer

Cases
Mere end 15 deltagere havde taget imod ITS Tekniks invitation til studietur til INTERTRAFFIC 2018 i Amsterdam i marts måned, hvor der var mulighed for…