Et udviklende arbejde skaber store jubilæer

ITS Teknik er i dag en af de markedsledende virksomheder indenfor vores branche, og det skyldes i høj grad vores dygtige og trofaste medarbejdere. Vi er stolte af, at flere af vores medarbejdere har mere end 20 års anciennitet i virksomheden.

Fredag den 7. september 2018 fejrer vi tredobbelt jubilæum. Knud Dalsgaard Knudsen og Søren Friis har været ansat i virksomheden i 40 år, mens Orla Rieper kan fejre 25-års jubilæum.

Knud Dalsgaard Knudsen​

40 års jubilar

Søren Friis​

40 års jubilar​

Orla Rieper

25 års jubilar

ITS-løsninger fra 1978 til i dag

Ifølge softwaretekniker Knud Dalsgaard Knudsen, der er ansvarlig for at programmere nye komponenter til vores styreapparater, har den teknologiske udvikling gjort arbejdet med vores ITS-løsninger spændende i alle 40 år.

”Teknologien har ændret sig markant, siden jeg startede. Dengang var der ikke computere, som vi kender i dag. Det var en helt anden teknik i form af relæ-apparater, og herefter begyndte procesteknikken at dukke op. Da jeg startede i 1978, skulle jeg vide noget om komponenter og hardware. Det skal jeg stadig i dag, men programmering, netværk og kommunikationsteknologier er blevet en stor del af min hverdag,”

siger han og fortsætter:

”Jeg har skullet lære alle de nye teknologier, og det har betydet, at både jeg selv og mit job er blevet ved med at udvikle sig. Bilerne kører stadig på vejene, men teknikken er helt anderledes. De muligheder, vi i dag har til at udvikle avanceret udstyr, er meget større end dengang.”

Varierende arbejde og sikker trafik

Orla Rieper har i 25 år arbejdet som softwaretekniker i ITS Teknik. Udover at teknologien har ændret sig, har det haft stor betydning for arbejdsglæden, at arbejdsopgaverne er meget forskellige:​

”Der er ikke to signalanlæg, der er ens. De er altid forskellige, ligesom alt andet inden for data, hvor der konstant sker en udvikling. Det giver et alsidigt arbejde, der er præget af nye udfordringer. Og så er mit arbejde også forbundet med et stort samfunds- og sikkerhedsmæssigt ansvar. Jeg skal sikre, at programmerne til fx vores signalanlæg virker efter hensigten og bidrager til en sikker trafik på de danske veje. Det tager jeg alvorligt.”

For Søren Friis, der i 40 år har arbejdet som servicetekniker i ITS Teknik, har en afvekslende hverdag gjort det sjovt at gå på arbejde.

”Jeg har i mange år kørt rundt i hele landet for at udbedre fejl og lave årlige eftersyn på vores signalanlæg. Nogle ting kan jeg løse på stedet, og andre gange skal jeg tilbage på værkstedet. Jeg kan godt lide det skiftende arbejde.”

Gode kolleger skaber arbejdsglæde

Hverken 68-årige Knud Dalsgaard Knudsen eller 64-årige Søren Friis har planer om at gå på pension eller skifte græsgange. De er enige om, at arbejdspladsen og deres kolleger, som de har arbejdet sammen med i rigtig mange år, har haft stor indflydelse på, at de nu begge kan fejre 40-års jubilæum.

”Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og en uformel omgangstone,”

siger Knud Dalsgaard Knudsen.

48-årige Orla Rieper ser også sig selv fortsætte i virksomheden i fremtiden:

”ITS Teknik er en god arbejdsplads, hvor vi i praksis har en meget flad struktur. Det tiltaler mig. Det er samtidig en spændende virksomhed, hvor der i øjeblikket sker mange nye ting rent udviklingsmæssigt, fordi vi er ved at udvikle ny software til vores anlæg for trafikregulering. Det er interessant at være en del af.”

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Jobopslag

Vi søger en servicetekniker til Roskilde

Vil du være en del af en dansk virksomhed hvor medarbejdernes trivsel og kundernes glæde er i førersædet? Som tekniker …

Nyheder header

P-vejvisning vejleder bilisterne i Randers Midtby

Foto venligt udlånt af Randers Kommune, foto: Jakob Lerche For nylig kom der lys i de 55 informationstavler, som nu …