P-plads i Køge med nummerpladeregistrering og bomsystem

Personaleparkeringen ved Køge Rådhus har fået sig en makeover. ITS Teknik er en garvet spiller, når det kommer til parkeringsløsninger og installation af separate bomsystemer og nummerpladeregistreringer. Nu har vi for første gang leveret det hele i en samlet løsning.

​Formålet med de to nye afskærmede parkeringspladser ved Køge Rådhus er at skabe mere plads på byens øvrige parkeringspladser. Ansatte på kommunen har optaget meget parkeringsplads i Køge By, men nu har de fået deres helt egen parkeringsløsning.

”Vi har efterspurgt en parkeringsplads kun for kommunens ansatte for at give flere parkeringsmuligheder til øvrige borgere i byen. ITS Tekniks nummerpladeregistrering og bomsystem er en god løsning der passer til vores behov fordi de er enkle og brugervenlige,” siger June Hartmann, der er teamleder i anlægsafdelingen hos Køge Kommune.

Kombineret parkeringsløsning er den første af slagsen

ITS Teknik har samarbejdet tæt med Køge Kommune for at gøre deres ideer og behov om en enkel parkeringsløsning til virkelighed. Projektet med de to afskærmede parkeringspladser har været en helt særlig opgave for ITS Teknik:

”Vi har lavet mange bom- og nummerpladesystemer, men parkeringspladserne ved Køge Rådhus er det første projekt, vi har lavet som en samlet løsning. Hele samspillet med adgangsregistrering, koder og scannere har været en anderledes og interessant opgave for os at være med til,”

siger Henrik Lomholt, der er Key Account Manager hos ITS Teknik.

Rådhusets medarbejdere har alle fået registreret deres nummerplader i kommunens eget kontrolsystem, der giver adgang til parkeringspladsen, når de kører frem til bommen. 

Driftssikker parkeringsplads med nummerpladeregistrering

Projektet ved Køge Rådhus er udført af omkring 12 medarbejdere fra ITS Teknik. Ifølge Henrik Lomholt, er det en stor fordel, at ITS Teknik kan håndtere alle processer internt i virksomheden:

”Vores komplette løsning består af bomme, kameraer og installations- og registreringssystemer, der har beskæftiget vores udviklings-, projekterings- og serviceafdeling. Alle systemer er dermed koblet op på vores software og hardware, som vi kan kontrollere. Det er en fordel, at vi har et dybdegående kendskab til alle systemer, hvis Køge Kommune ønsker ændringer i form af ekstra standere eller ændre ønsker at ændre koderne.” 

​Hos Køge Kommune har det været vigtigt, at de nyetablerede parkeringspladser er driftssikre.

”Vi har lagt meget vægt på at vælge en løsning, som de ansatte allerede kender til fra andre parkeringsløsninger, og som virker på andre parkeringspladser,” siger June Hartmann.

Hos ITS Teknik overlader vi ikke den mindste detalje til tilfældigheden. Det er også tilfældet i dette projekt, når det kommer til effektivisering af kontrollen af medarbejdernes parkeringsplads:

“Det hænder jo, at man bliver nødt til at køre på arbejde i en lånebil eller at vejret er så vådt og snefuldt, at kameraet ikke kan registrere nummerpladen. I sådanne situationer, har vi udviklet et ADK-system, der er koblet til kommunens adgangskontrolsystem. Ved hjælp af medarbejdernes personalekort kan man også aktivere bommen på standeren, der dermed giver adgang til parkering,”

siger Henrik Lomholt.  

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Nyheder

Nyt innovativt signalanlæg hjælper Roskilde imod en bæredygtig fremtid

I Roskilde har man taget et stort skridt fremad inden for bæredygtighed samt sikker infrastruktur med indvielsen af Sjællands første …

Jobopslag

Vi søger en servicetekniker til Roskilde

Vil du være en del af en dansk virksomhed hvor medarbejdernes trivsel og kundernes glæde er i førersædet? Som tekniker …