ITS Teknik har 635 års erfaring med trafiklys og optimal trafik

Vi taler dagligt om trafikken, og alle har en holdning til den. Det er dog langt fra alle, der kan få den til at glide.

Hos ITS Teknik har vi 635 års samlet viden og erfaring med etablering, optimering og service af signalanlæg i trafikken. Og så er ITS Teknik med helt fremme i udviklingen af nye trafikteknologier.

”Hos ITS Teknik bryster vi os af den kæmpe ekspertise og kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi besidder en helt særlig viden om, hvordan vi løser kødannelser, uheld og problematikker med signalet i de danske signalanlæg,”

siger trafikingeniør Kenneth Bigom Nielsen, der i 2018 kunne fejre sit 25-års jubilæum hos ITS Teknik.

Erfaringen med signalanlæg er vigtig for at kunne tilbyde kvalitet

Som trafikingeniør er Kenneth Bigom Nielsen, sammen med sine trafikingeniør-kollegaer, navlen

hos ITS Teknik. Han arbejder med rådgivning, projektering og salg af signalanlæg. Igennem mange år har Kenneth Bigom Nielsen modtaget henvendelser om udfordringer med eksisterende signalanlæg og etablering af nye.

”Min erfaring gavner kunderne, da jeg er i stand til at aflæse signalfunktionen og afgøre, hvordan vi kan optimere trafikken, så den glider bedst muligt. Det er helt afgørende, at man besidder den rette viden og erfaring for at kunne tilbyde kunderne den bedste løsning. Jeg gør det også klart for vores nye medarbejdere, at det tager lang tid at blive ekspert,”

siger Kenneth Bigom Nielsen.​

Medarbejdernes mange års arbejdsgang hos ITS Teknik har været med til at skabe en arbejdsplads med kompetente medarbejdere, der er bevidste om hinandens styrker og kompetencer.

”Da jeg startede hos ITS Teknik for 25 år siden, var otte af mine nuværende kollegaer allerede ansat. Det er helt klart arbejdskulturen, der gør, at man har lyst til at arbejde her i mange år. Vi bakker hinanden op, og jeg ved, at jeg kan sparre med mine kompetente kollegaer i programmerings- og teknikafdelingen, hvis jeg har brug for hjælp,”

siger Kenneth Bigom Nielsen.​​

ITS Teknik varetager alt selv

​Når ITS Teknik modtager henvendelser om optimering eller udvikling af signalanlæg, kan kunderne være sikre på, at alle processer bliver håndteret internt i virksomheden. ITS Teknik er nemlig en leverandør med medarbejdere til samtlige funktioner – i alt lige fra rådgivning og projektering til montering og service. Det er blandt andet med til at sikre en større driftssikkerhed, hurtigere levering og en høj kvalitet.

”Det er en kæmpe fordel, at vi kan varetage alle processer in house og kan tilbyde egne trafikingeniører. Vi er i stand til at identificere problemstillinger, rådgive kunderne, udtænke en plan og udføre selve arbejdet. Vi forlader aldrig et projekt, før vi er 100 procent sikre på, at signalanlæggene virker efter hensigten. Fordi vi har vores egne trafikingeniører, kan vi sikre en høj kvalitet, der er vigtig for at kunne fremme trafiksikkerheden og fremkommeligheden på de danske veje,”

siger Kenneth Bigom Nielsen.   

Den gode rådgivning gør forskellen

Hos ITS Teknik er vi stolte af den gode rådgivning og service, vi tilbyder vores kunder. Der kan opstå mange udfordringer med eksisterende signalanlæg, og det kan samtidigt være udfordrende at få implementeret nye. Det er derfor alfa og omega for kunderne, at de får klar besked om deres ønsker.

”Det er vigtigt, at vi i samråd med kunden rådgiver om det, der kan lade sig gøre inden for deres økonomiske og geometriske rammer. Vi er meget kvalitetsbevidste, hvilket vi også er kendt for i branchen,”

siger Kenneth Bigom Nielsen og fortsætter:

”Vi er med helt fremme i trafik- og signalteknologien. Vi bliver ofte spurgt til råds fra andre rådgivere i branchen, der gerne vil have vores syn på deres projekt. Vores varemærke er den høje kvalitet og den gode rådgivning.”​

ITS Teknik var først med radarteknologi

Kvalitet, rådgivning og erfaring er tre vigtige nøgleord hos ITS Teknik – men det er udvikling også. ITS Teknik står bag udviklingen af den nyeste radarteknologi, som signalanlæg bygger på i dag.

”Det er fedt at være en del af en arbejdsplads, der hele tiden tænker et skridt foran de andre. Vores radarteknologi gør, at vi kan styre trafikken bedre, fordi vi kan aflæse bilernes afstand og hastighed frem til stoplinjen og lyssignalet,”

siger Kenneth Bigom Nielsen.​

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nyhedsoversigten

Øvrige nyheder

Nyheder

Nyt innovativt signalanlæg hjælper Roskilde imod en bæredygtig fremtid

I Roskilde har man taget et stort skridt fremad inden for bæredygtighed samt sikker infrastruktur med indvielsen af Sjællands første …

Jobopslag

Vi søger en servicetekniker til Roskilde

Vil du være en del af en dansk virksomhed hvor medarbejdernes trivsel og kundernes glæde er i førersædet? Som tekniker …